header-photo

    Despre divort, partaj, cererea de partaj, conditiile partajului, partajul voluntar, bunuri care fac obiectul partajului, formele impartelii, reguli privind imparteala judecatoreasca.

Cerere de partaj

   

      Cererea de partaj se poate formula odata cu cerere de divort sau ulterior, dupa solutonarea irevocabila a procesului de divort

      Daca partajul se face prin buna intelegere, va sfatuim sa cereti partajul ca un capat al cererii de divort pentru a fi solutionate deodata, in acelasi dosar.

      Daca exista divergente cu privire la bunurile de impartit si va grabiti cu divortul, partajul va intarzia solutionarea cererii de divort si, in acest caz, va sfatuim sa formulati cererea de partaj dupa terminarea divortului.

      Acest lucru va presupune ca faceti 2 procese.

      Avand in vedere aceasta situatie, sa sfatuim sa ajungeti la un acord cu sotul / sotia cu privire la bunurile partajabile. Partajul prin acord dureaza mai putin, este mai ieftin si nu este stresant.

  Depre cererea de partaj

  Despre divort, motive ,legislatie, avocat, acord, culpa, partaj, sot, sotie, casnicie, mariaj, tribunal, proces, lege, legislatie, codul familie